Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot474252.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Брандън Йънг пред Sportal.bg: Очаквам ЦСКА да стане шампион – Sportove
Намери ни
To Top

Брандън Йънг пред Sportal.bg: Очаквам ЦСКА да стане шампион

Баскетболистът на ЦСКА Брандън Йънг пристигна в България и веднага застана пред камерата на Sportal.bg, за да разкрие очакванията си за новия сезон, да коментира лятото с националния отбор и конкуренцията в лицето на новото попълнение на „армейците“ Маркъс Хамънд. 

– Пристигаш след дълго пътуване към България, но с какво настроение и какви амбиции се присъединяваш към лагера на ЦСКА? 
– По абсолютно същия начин като миналия път. Моите очаквания са да бъдем на финал за Купата и да станем шампиони.


 

– Ще те върна към лятото с националния отбор. Какво не се получи и как оценяваш твоето представяне? 
– Смятам, че се представих солидно, но можех да стрелям една идея по-добре. Като цяло за мен беше много добър опит с националния отбор. Отидохме с малко по-големи очаквания, но не се получи. 

– Пристигна заедно с новото попълнение на ЦСКА Маркъс Хамънд, с когото ще играете на една и съща позиция. Смяташ ли, че конкуренцията ще бъде по-сериозна тази година? 
– Той е мой съотборник , но треньорите могат да кажат повече за него, защото не го познавам. Аз ще продължавам да правя моите неща и да тренирам заедно.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558