Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot474258.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бен Симънс иска да играе за Австралия нa Олимпиадата в Париж 2024 – Sportove
Намери ни
To Top

Бен Симънс иска да играе за Австралия нa Олимпиадата в Париж 2024

Бен Симънс иска да се завърне в националния отбор на Австралия за Олимпийските игри в Париж през следващата година, обяви самият той в интервю за Andscape.


 

През последните девет години той на няколко пъти обяви готовността си да играе за Буумърс на големи надпревари, но така и не го направи заради поредица от контузии и лични проблеми. 

27-годишният Симънс заяви, че в момента е здрав и ще се завърне в състава на Бруклин Нетс за следващия сезон в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА). 

„Дали искам да играя на Олимпиадата? 100%“, заяви той за Andscape. „Винаги искам да съм на игрището, когато съм готов за това. За съжаление, напоследък все се получава така, че мачовете идват, когато имам физически проблеми. Сега обаче голямата ми цел е да бъда здрав за Олимпийските игри през следващата година“. 

Австралия, бронзов медалист на Олимпийските игри в Токио, ще си спечели място за Париж 2024 с по-добро класиране от Нова Зеландия на световното първенство във Филипините, Япония и Индонезия.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558