Намери ни
To Top

Конте се доближава до треньорския пост на Наполи

Антонио Конте е новият фаворит да води Наполи през следващия сезон, твърди Николо Скира.

Както е известно, „партенопеите“ със сигурност ще имат нов наставник през лятото, тъй като Франческо Калцона беше само временен вариант до края на настоящата кампания. През последните седмици треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини беше предпочитаната опция пред клубния президент Аурелио Де Лаурентис, но изглежда, че той ще остане начело на бергамаските.

Така шансовете на Конте да поеме Наполи силно се увеличават.


През последните часове е имало прогрес в преговорите между двете страни, които биха могли да постигнат споразумение за общо три години при заплата от 6,5 млн. евро на сезон с допълнителни 2 млн., ако клубът се класира за Шампионската лига.

Ако Конте наистина стане треньор на неаполитанците, то той може да вземе със себе си Ромелу Лукаку, с когото работи успешно в Интер. Нападателят ще се завърне в Челси след наема си в Рома и би бил подходящ заместник на Виктор Осимен, ако нигериецът напусне „Диего Армандо Марадона“ през летния трансферен прозорец.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558