Намери ни
To Top

Барцокас: Не мога да кажа, че сме се провалили

Наставникът на Олимпиакос Йоргос Барцокас не смята, че загубеният полуфинал от Реал Мадрид в Евролигата прави сезона на “червено-белите” неуспешен. Гръцкият гранд не можа да стигне до финала в Евролигата за втора поредна година, но самият Барцокас похвали своите играчи за постигнатото през сезона.

“Това беше краят на европейската ни мечта, в която трябваше да превъзмогнем доста проблеми и препятствия. Имахме лошият късмет да играем срещу Реал Мадрид, който се намира в невероятна форма.


Тъжен съм, защото не започнахме мача по начина, по който трябваше. Те намериха ритъма си и стреляха много добре. Ние взехме само три борби в нападение. Не бих казал, че бяхме уплашени, но нямахме правилната настройка за мача. През второто полувреме се опитахме да се върнем, но не успяхме. Мога да се оплаквам за първото полувреме, но усилията на тима през целия сезон бяха фантастични.

Нашият отбор има вероятно най-ниският бюджет от първите 8-9-10 тима. Не мога да кажа, че сме се провалили. Превъзмогнахме много неща, за да играем на високо ниво. Когато се успокоим, ще разберем, че сезонът ни е бил успешен. Дадохме всичко от себе си, за да бъдем тук”, каза Барцокас.

Утре от 19:00 часа Олимпиакос ще има шанс да спечели бронзовите медали в двубоя си срещу Фенербахче.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558