Намери ни
To Top

Любомир Иванов след загубата от Янтра (ПТ): Гостуващите отбори знаят, че странични фактори влияят на резултата в Полски Тръмбеш

Янтра (Полски Тръмбеш) надви у дома Ювентус (Малчика) с 2:1. Срещата е от 29-ия кръг на Северозападната Трета лига. Тони Маречков центрира и Красен Славчев даде преднина на домакините в 38-ата минута. Още една възможност за гол имаше пред вратата на гостите, а две положения пропиляха футболистите на Ювентус.


След комбинация с Мартин Трифонов, Мартин Милков излезе сам срещу вратаря и изравни в 67-ата минута. Янтра спечели с автогол на Мартин Маринов в 80-ата минута.

След края на двубоя Любомир Иванов, играещ треньор на Ювентус (Малчика) коментира пред Sportal.bg:

„Очаквах тежко гостуване и предположенията ми се потвърдиха. В определени моменти надигравахме съперника. Гостуващите отбори знаят, че през последните години не Янтра е толкова силен отбор, а странични фактори влияят на резултата в Полски Тръмбеш. За пореден път съм тотално разочарован. Та този мач беше за удоволствие, защото и двата отбора не преследват конкретни цели. Опитваха се да ни обиждат, наричайки ни селски отбор. Да, ние сме от село, но играем по-добре от Янтра. Сигурен съм, че ще се развиваме в положителна посока“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558