Намери ни
To Top

Реал Мадрид 0:0 Бетис, „Бернабеу“ се сбогува с Кроос

Шампионът Реал Мадрид слага край на перфектната си кампания в Ла Лига с домакинство на Бетис от финалния 38-и кръг. Резултатът през първата част е 0:0.

Двубоят е без значение за класирането, защото гостите от Севиля сигурност завършват седми и ще играят в Лигата на конференциите.

Мачът в “белия” храм обаче е исторически, защото ще бъде последен на него за Тони Кроос.


Легендарният халф реши да се откаже от футбола и след тази вечер с екипа на Реал ще му остане само финалът в Шампионската лига след седмица на “Уембли”. Очаквано германецът е титуляр и преди началото беше посрещнат с шпалир.

Много е вероятно треньорът Карло Анчелоти да залага на стартовия състав, с който планира да започне и срещу Борусия (Дортмунд) в Лондон. В крайна сметка Тибо Куртоа е предпочетен за вратар вместо Андрий Лунин. Лука Модрич е на пейката.

Бившият играч на домакините Иско е контузен и затова пропуска срещата за Бетис.

Съставите:

РЕАЛ МАДРИД: Куртоа, Карвахал, Рюдигер, Начо, Менди, Камавинга, Валверде, Кроос, Белингам, Родриго, Винисиус

БЕТИС: Виейтес, Сабали, Сократис, Висус, Миранда, Джони, Рока, Белерин, Родри, Айосе, Вилиан Жозе

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558