Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot472854.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Джейлън Брънсън: Егото остава на заден план – Sportove
Намери ни
To Top

Джейлън Брънсън: Егото остава на заден план

Джейлън Брънсън ще бъде един от лидерите на националния отбор на САЩ по време на предстоящото Световно първенство в Япония, Индонезия и Филипините. Американците ще се опитат да се завърнат на световния връх, след като през 2019-а останаха на седмото място – най-лошото в историята на страната на голям форум.

“Много от момчетата идват от различни отбори, в които се изповядва различен стил на игра. В националния отбор обаче егото остава на заден план.


Искаме да побеждаваме и това е единственото нещо, което е в умовете ни. Имаме една обща цел и вече сме се разбрали кой каква роля да изпълнява, за да можем да даваме най-доброто на отбора.

Няма напрежение върху мен. С времето разбрах, че колкото повече работя върху играта си и усъвършенствам уменията си, то толкова повече напрежението намалява. Увереността ми идва от работната ми етика”, заяви Брънсън.

САЩ ще се изправи срещу Гърция, Йордания и Нова Зеландия в група “C” на първенството. Олимпийските шампиони започват участието си срещу новозеландците в събота от 15:40 часа. Два дни по-късно е дербито с Гърция, а последният мач на “янките” е в сряда от 11:40 часа срещу Йордания.

Снимки: Imago

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558