Намери ни
To Top

Ювентус чака сериозни приходи от шест продажби

Ювентус се очаква да направи доста сериозна чистка в състава си през лятото. Поне шестима играчи ще бъдат пуснати за продажба, а те може да бъдат и повече. Торинци се надяват от въпросните трансфери да приберат доста сериозни суми, които пък да реинвестират в привличането на други футболисти, пише „Тутоспорт“.

Първите двама, които ще бъдат извадени на тезгяха са Филип Костич и Мойс Кийн.


„Бианконерите“ са поставили цена от 8-10 милиона евро на първия, към когото интерес има от страна на Кристъл Палас. Кийн пък ще си тръгне, ако в клуба пристигне предложение от порядъка на 15-20 млн. евро.

Друг играч, който се очаква да бъде продаден е Дийн Хуйсен. Младият нидерландец в момента е под наем в Рома и „вълците“ искат да го задържат в редиците си. Те се надяват да удължат наема му, но Ювентус предпочита директна продажба, като му е поставил цена от 30 милиона евро. Интерес към него има и от Борусия (Дортмунд).

„Старата госпожа“ е готова да се раздели и с друг млад талант в лицето на Матиас Соуле. Аржентинецът е оценен дори още по-скъпо на 35-40 млн. евро. Той обаче е следен от няколко клуба от Англия, за които подобна сума не би трябвало да е проблем. Сред тях са Тотнъм, Нюкасъл, Кристъл Палас, Астън Вила и Брентфорд.

Други двама играчи, които се очаква да бъдат „извадени на тезгяха“ са Артур и Кайо Жорже. Првият досега бе под наем във Фиорентина, но „виолетовите“ не платиха откупната му клауза от 20 милиона евро. Юве ще се надява да намери друг клуб, който да плати тази сума. Жорже пък игра под наем във Фрозиноне, като сега се говори, че той е желан от Спортинг (Лисабон). За него торинци ще поискат най-малко пари – около 4-5 млн. евро.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558