Намери ни
To Top

Тен Хаг не знае дали няма да последва съдбата на Ван Гаал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг не знае дали няма да бъде уволнен дори при евентуален триумф с ФА Къп във финала срещу шампионите Манчестър Сити, пише ВВС.

Спекулациите за смяна на нидерландския треньор не стихват през последните седмици, особено покрай неубедителните резултати на “червените дяволи” в края на сезона в Премиър лийг. Те завършиха първенството на рекордно ниската осма позиция и няма да играят в евротурнири, ако не спечелят ФА Къп срещу градския противник Манчестър Сити.

ВВС уточнява, че едва след края на този двубой сезонът на Манчестър Юнайтед ще бъде анализиран от ръководството и тогава ще се преценява дали си струва да се продължава с Тен Хаг.

Авторитетната английска медия припомня, че през 2016 година Луис ван Гаал беше уволнен 24 часа след като спечели ФА Къп във финала срещу Кристъл Палас.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558