Намери ни
To Top

Ливърпул изпреварва Барселона за Дани Олмо

Ливърпул е на път да изпревари Барселона за подписа на плеймейкъра на РБ Лайпциг Дани Олмо. И двата клуба имат желание да привлекат в редиците си 26-годишния испанец, но според информация на „Марка“, към момента мърсисайдци са с едни гърди напред.

Новият мениджър на Ливърпул Арне Слот харесва качествата на Олмо и е дал „зелена светлина“ за привличането му на „Анфийлд“. Поради тази причина шефовете на англичаните вече са започнали работа по този трансфер.


В договора на играча има клауза за откупуване на стойност около 60 милиона евро и за мърсисайдци няма да е проблем да извадят тази сума, докато това не важи за каталунците, които имат доста финансови проблеми и в момента не могат да си позволят толкова големи харчове. Именно заради това се смята, че е доста по-вероятно играчът да поеме към „Анфийлд“, отколкото към „Камп Ноу“.

Иначе Олмо изигра пореден добър сезон за РБ Лайпциг, макар да бе преследван от контузии. Той успя да запише 25 мача във всички турнири, в които има 8 гола и 5 асистенции. Той е и национал на Испания с 33 мача и 8 гола за „Ла Фурия“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558