Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot457275.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Голмайсторът на Етър остава в клуба и за следващия сезон – Sportove
Намери ни
To Top

Голмайсторът на Етър остава в клуба и за следващия сезон

Нападателят и водещ голмайстор на „виолетовите“ Мартин Тошев ще води атаката и през новия сезон в Първа лига. Таранът ще продължи кариерата си в „Етър“, след като двете страни постигнаха договореност и подписа нов контракт с клуба.

Тошев дойде при „болярите“ в началото на годината и се превърна в основен реализатор на тима, като за 16 мача наниза впечатляващите 11 гола и даде своя сериозен принос за влизането в елита. Неговото попадение срещу „Янтра“ бе избрано и за Най-красив гол във Втора лига за месец април.


Мартин Тошев бе избран за Футболист № 1 на „Етър“ за сезона 2022/2023 г. в анкетата на привържениците. Таранът спечели категорично вота на феновете и бе награден с плакет след последния мач,

Роден е на 17 април 1990 г. и е юноша на „Пирин“ (Благоевград), но едва 17-годишен преминава в ЦСКА. У нас е играл още за „Черноморец“ (Бургас), „Славия“, „Септември“, „Пирин“ и ЦСКА 1948, прави солидна кариера и в чужбина, където игра за „Кьолн II“, „Ерцгебирге“, „Ал Ахед“, „Жетису“, „Шахтьор“ (Караганда) и „Академика“ (Клинчени). Преди да дойде в „Етър“ бе футболист на „Спартак“ (Варна).

“Оставам в “Етър” и се надявам да изпълним целта, за която се събираме през новия сезон. Радвам се, че бях избран за Футболист № 1 на “Етър” за миналото първенство, защото да те изберат феновете – за мен това е чест! “Етър” е отбор с много голeми традиции и се радвам, че успях да помогна да влезем в елита, където ни е мястото. Дай Боже, да продължа да вкарвам голове и отборът да върви напред!”, заяви след подписването на новия си договор Мартин Тошев.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558