Намери ни
To Top

Влатко Дробаров подписа нов договор с Черно море

Веднага след като стана ясно, че Черно море се класира за Лигата на конференциите след победата над ЦСКА (1:0), треньорът Илиан Илиев е поискал от ръководството гаранции, че ще задържи голяма част от сегашния състав. Първата стъпка в това отношение е била подписването на нов договор на защитника Влатко Дробаров. Той се е обвързал с „моряците“ за още две години.

Северномакедонецът се завърна в Черно море през март миналата година и подписа до лятото на тази.


Наскоро контрактът му е бил удължен. Заедно с Живко Атанасов двамата сформираха стабилен тандем в сърцето на ариергарда.

Преговори за нов договор се водят и с централния нападател Атанас Илиев. Неговият контракт също е до края на тази кампания. Засега таранът все още не е казал „да“. Той има и предложение от чужбина. Възможно е обаче класирането за Лигата на конференциите да го убеди да остане.

С изтичащ договор е и другият централен нападател Исмаил Иса. За него се появиха информации, че може да премине в градския съперник Спартак (Варна).

Ръководството на Черно море ще се опита да задържи почти всички с изтичащи договори. Очаква се Илиан Илиев да привлече 3-4 попълнения, като приоритет са играчи от чужбина.

Със сигурност от „Тича“ си тръгва вратарят Иван Дюлгеров. Той е поискал по-високи условия, а и имал предложения от чужбина, където се очаква да продължи кариерата си. Чурно море още не му е намерил заместник, като за поста се спряга бившият национал Пламен Илиев.

„Тема спорт“

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558