Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot450808.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Халф на Етър отново стана национал – Sportove
Намери ни
To Top

Халф на Етър отново стана национал

Халфът на Етър Мартин Моран отново получи повиквателна за националния отбор на Панама U23, който ще участва на престижния турнир в Тулон (Франция), имащ статута на неофициално световно първенство. Моран вече отлетя за Франция и ще пропусне неделното домакинство срещу „Литекс“ и награждаването за влизането в елита.

Мартин Моран за втора поредна година ще участва в Тулон, където м.г. панамците хвърлиха „бомбата“, като биха домакина Франция с 4:2 след дузпи и допуснаха минимална загуба с 1:0 от Аржентина.


Неотдавна той игра и за първия отбор на Панама срещу световния шампион Аржентина и легендата Лионел Меси.

Сега Панама е в Група С с отборите на Мароко, Япония и Кот д’Ивоар, като първите два продължават на елиминации. Селекционерът Хорхе Дели Валдес е извикал 22 футболисти, от които само трима са легионери и единият от тях е играчът на „Етър“. Турнирът е от 5 до 18 юни, като Панама първо играе с Кот д’Ивоар на 7 юни, после с Япония на 10-и и с Мароко на 13 юни.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558