Намери ни
To Top

Бонучи спира с футбола след края на сезона

37-годишният защитник на Фенербахче – Леонардо Бонучи, ще прекрати футболната си кариера, съобщиха от турския клуб. В днешния 26-и май (неделя) италианецът предстои да изиграе последния си пак, който ще бъде срещу тима на Истанбулспор в последния кръг на турската СуперЛига. Ако “фенерите” спечелят, те ще имат шанса да спечелят и титлата, което ще бъде страхотен финал на кариерата за италианския футболист.

„За мен беше удоволствие да бъда част от това прекрасно семейство. Опитах се да покажа най-добрата си страна на терена и извън него. Утре ще имаме последната битка. Искам да завърша кариерата си с трофей и все още имаме шанс да станем шампиони“, каза Бонучи.

Футболистите на турския отбор подариха на италианеца фланелка за спомен с автографи.

На 11-и януари Бонучи подписа с Фенербахче, като преди това той играеше за Унион (Берлин). В Турция футболистът взе участие в 22 мача във всички турнири през този сезон и успя да отбележи един гол, добавяйки и една асистенция.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558