Намери ни
To Top

Анчелоти говори за сбогуването с Кроос

Старши треньорът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, говори след мача на “кралете” от последния кръг 38-и на испанската Ла Лига срещу тима на Бетис, завършил с равенство 0:0. Акцентът в изказването на италианския специалист бе Тони Кроос, който изигра последния си мач на “Сантиаго Бернабеу”.

„Мисля, че “Бернабеу” се сбогува с Кроос по начина, по който той заслужаваше. Вечерта беше страхотна и имаме късмета да прекараме още една седмица с него.


Той е страхотен полузащитникът със страхотни качества, страхотен характер, малко его и е много скромен. Той е алтруистичен играч. Имахме късмета да бъде с нас в продължение на 10 години“, каза Анчелоти, цитиран от Madrid Universal.

Кроос изигра 47 мача във всички турнири този сезон. В тях той отбеляза 1 гол и направи 9 асистенции, като той ще има шанса да играе още веднъж в предстоящия финал на Шампионската лига срещу отбора на Борусия (Дортмунд). Според портала Transfermarkt стойността на футболиста е 12 млн евро.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558