Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot402055.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тревога в Милан: контузията на Менян се възобнови – Sportove
Намери ни
To Top

Тревога в Милан: контузията на Менян се възобнови

Продължават проблемите с контузиите в лагера на Милан, след като току-що възстановеният титулярен страж Майк Менян получи нова контузия на десния си прасец, където беше и досегашната му травма.

Според „Скай Спорт“ на днешната отборна тренировка вратарят е почувствал болки отново в десния прасец, заради който не е играл от 22 септември насам, когато се контузи по време на мач с националния отбор на Франция. Така той още този следобед е преминал прегледи, чиито резултати все още не са ясни. Ако травмата е сериозна, тя може да му коства участието на Мондиал 2022.


В последните пет мача на „росонерите“ негов заместник беше Чиприан Татарушану, който обаче запази сухата си мрежа само в един от тях. Очакванията бяха Менян да се завърне в събота срещу Монца или поне във вторник срещу Динамо (Загреб), но явно ще трябва да почака още за следващия си двубой. Все пак има и добри новини за тима, като се очаква защитникът Симон Кяер и атакуващият халф Шарле Де Кетеларе да са готови за съботния мач.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558