Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/07/cska-logo_f574d_109321683.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА взе правилно решение. Улесни феновете – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА взе правилно решение. Улесни феновете

Добра новина за феновете на ЦСКА има около мястото на провеждане на последната контрола на „армейците“ преди старта на новия сезон.
„Червените“ фенове няма да пътуват до Правец в неделя, за да наблюдават контролата с израелския Ашдод, а ще я гледат на „Българска армия“.
Освен мястото на провеждане, промяна има и в началния час. „Армейците“ излизат на терена срещу Ашдод не в 18:00, а в 20:00 часа, когато и атмосферните условия ще са по-благоприятни както за играчите, така и за феновете.

”Армейците” записаха 4 победи и 1 поражение в проверките до момента. Футболистите на Христо Янев стартираха със загуба от Спартак (Плевен) (0:1), след което постигнаха серия от четири поредни успеха, съобщава Блиц.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558