Намери ни
To Top

Силен ход на Левски! Милиони се изсипват на Герена

Силен ход направи Левски и най-накрая бетонира финансовото си благополучие. Ръководството се поздрави с пореден успешен ход, намирайки нов генерален спонсор на отбора. С негова помощ отборът си гарантира сигурни приходи за следващата година. ОЩе в утрешното дерби срещу Лудогорец тимът ще представи фирмата.


VIVACOM ще бъде официален спонсор на „сините“. Управителният съвет на телекома взе единодушно решение да подкрепи легендарния отбор в рамките на следващата календарна година.

Решението е част от дългосрочната политиката на телекома активно да подкрепя българския спорт. VIVACOM и футболният клуб планират да реализират заедно редица интересни активности за феновете на най-обичания спорт в България. Като част от съвместното партньорство ще бъдат осъществени общи проекти във и извън рамките на терена, с фокус върху ползите от спорта и позитивните емоции, които той носи.

VIVACOM изтъкват, че толерират развитието на младежта и спорта, което значи, че и ДЮШ на Левски е подсигурен.

„Спортните достижения са едни от най-вълнуващите поводи за национална гордост и VIVACOM като единственият български телеком и занапред ще продължава да подкрепя българския спорт – както в името на спортните победи и достижения, така и за развитието на младежите и децата в България“ , казват от фирмата.

„За нас е чест, че VIVACOM става партньор на ПФК Левски в изпълнение на амбициозната ни програма да преследваме върха и да върнем позициите си на най-популярен и успешен клуб в последното десетилетие. Надявам се, че с нашето партньорство ще издигнем авторитета и на двете страни, така че да покорим всяка поставена пред нас цел и задача. Вярвам, че успехът ще е водещ в нашето партньорство”, заяви от своя страна изпълнителният директор на ПФК Левски Константин Баждеков.

Ощр от категория Тема на деня