Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot372973.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Небойша Видич: Предстоящият ни график е лудост, отиваме да играем финал в Израел – Sportove
Намери ни
To Top

Небойша Видич: Предстоящият ни график е лудост, отиваме да играем финал в Израел

Старши треньорът на Балкан Небойша Видич даде своето мнение след победата над Левски със 74:68 в последното дерби между двата тима в редовния сезон на НБЛ. Ето какво сподели наставникът на „зелените“ след успеха:

“Доволен съм, че победихме Левски за пети път, но да не забравяме, че загубихме най-важния мач срещу тях. Липсват ни 10 точки във втората четвърт. Тогава можехме да кажем, че мачът се е развил по хубав начин за нас.


Загубихме нашата идея в нападение, а те повишиха агресивността си. Проблемът си беше в нас, защото не разчитахме добре защитата им и не играехме по начин, по който искахме. Балкан не може да спечели титлата без среден процент стрелба от тройката. Това е нашият проблем. 

Трябва да работим върху нашата идея и организация в атака, за да имаме добри шансове за стрелби. След това идва и другото – да ги вкарваме. Спечелихме двубоя с агресивна защита. Ние не можем да играем срещу Левски един на един. Трябва ни помощ и в периметровите играчи. Когато това работи, контролираме борбата. Когато те не участват, тогава имаме проблем. Графикът, който ни предстои, e лудост. Искаме да играем във Финалната четворка на Балканската лига, а след това ще се готвим с една тренировка за началото на плейофите. Искаме да играем финал в Израел”, заяви Видич.

Снимка: Стоян Христов

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558