Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/02/page110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Цял свят говори! Огромен жест! Ето къде ще заведе Ицо Марадона в България, двамата отиват в… – Sportove
Намери ни
To Top

Цял свят говори! Огромен жест! Ето къде ще заведе Ицо Марадона в България, двамата отиват в…

Цял свят ще говори за това. Стана ясно къде възнамерява да заведе Ицо Стоичков, Диего Марадона, когато великият аржентинец пристигне в страната ни. Двамата ще направят посещение на Музея на ЦСКА.

Ицо ще покаже на митичния аржентинец стадиона на ЦСКА, от който се изстреля към световните футболни върхове.


Камата и Диего са приятели от над 20 години. Легендарният №8 на червените и Барселона вече бил съобщил на директора на музея на ЦСКА Александър Манов да очаква световния шампион за 1986 г. Стоичков щял да покаже на Марадона копието на „Златната топка“, фланелката си от полуфинала с Барселона и други уникални реликви от музея на армейците.

Дон Диего никога досега не е посещавал България, но ще стори това за юбилейния мач „50 години номер 8“ на 20 май т.г. Камата организира невиждано шоу на „Васил Левски“, като до момента цяла плеяда от световни легенди са дали съгласието си за участие в спектакъла, пише Спортал.

Жестът към ЦСКА пък е огромен, като Стоичков отново се проявява като велик армеец.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558