Намери ни
To Top

Ювентус удължи договорите на двама играчи

Ювентус подписа нови договори с двама свои играчи днес. Става въпрос за защитниците Андреа Камбиазо и Даниеле Ругани.

24-годишният Камбиазо бе обект на различни спекулации за евентуален трансфер, но ръководствотона торинци побърза да поднови контракта му до юни 2029 година, с което окончателно сложи точка на тази тема. Освен това заплатата на играча също бе сериозно повишена и той вече ще получава двойно на това, което взимаше до момента.


Камбиазо изигра доста силен сезон за „бианконерите“, като се отчете с 3 гола и 6 асистенции в 39 мача във всички турнири. За съжаление той няма да може да играе в двубоя с Монца от последния кръг заради наказание за натрупани жълти картони.

Малко по-късно от Ювентус обявиха и втора сделка за деня. Даниеле Ругани също е удължил договора си до 2026 година. Юношата на „бианконерите“ си остава ценен актив, макар и по-рядко да получава шансове за изява. Той е в клуба от 2012 година насам и изглежда ще продължи да носи черно-бялата фланелка и занапред. През този сезон 29-годишният бранител изигра 17 мача, в които наниза и 3 гола.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558