Намери ни
To Top

Монтела обяви предварителната група за Евро 2024, там е и детето чудо Гюлер

Още един участник на предстоящите европейски футболни финали в Германия обяви разширената група от футболисти, които биха могли да играят на шампионата на Стария континент. Това е тимът на Турция, като националният селекционер Винченцо Монтела посочи 35 футболисти, от които ще трябва да избере 26 в окончателния списък.

Голямата новина към момента е, че на турнира се очертава да играе детето чудо Арда Гюлер, който направи феноменален сезон в клубния си Реал Мадрид и при всяка своя изява вкарваше паметни голове.

Евро 2024 ще се проведе от 14-и юни до 14-и юли, като на него ще участват 24 отбора, като в първата фаза ще видим шест групи по четири тима. За директните елиминации ще се класират съставите, заели първо и второ място в своята група, както и най-добрите четири, завършили на трета позиция.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558