Намери ни
To Top

Колко лошо Барселона се отнася с легендите си, възмути се треньорът на Севиля

Новината за предстоящата раздяла между Барселона и наставника на тима Чави Ернандес силно възмути Кике Санчес Флорес, който е треньорът на последния съперник на каталунците през този сезон, а именно Севиля.

“Чави е треньор, който изпитва големи чувства спрямо своя клуб. Преживял е много неща там като играч и свърши добра работа като наставник. Ще му дам една голяма прегръдка и ще си поговорим.


С него имам добра комуникация. Не бива да го казвам, но все пак: колко лошо се отнасят в Барселона със своите легенди! Колко лоша поредица… Първо Куман, после Меси, а сега и Чави… Колко лошо… Дано клубовете се научат да се отнасят към своите легенди по фантастичен начин… Това би било прекрасно. От голямо значение е да се отнасяш добре с твоите легенди”, коментира на пресконференцията си преди мача Санчес Флорес, който също ще напусне своя клуб през лятото.

Наскоро именно Севиля имаше любопитна ситуация около своя легенда. Става въпрос за капитана Хесус Навас, който публично се оплака, че не му е бил предложен нов договор, заради което е щял да си тръгне. От ръководството обаче веднага поправиха тази грешка, като подписаха с него контракт до края на годината, след което ветеранът ще продължи да работи в клуба под друга форма.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558