Намери ни
To Top

Венеция отново надигра Палермо и е на победа от завръщане в Серия “А”

Отборът на Венеция спечели с 2:1 срещу тима на Палермо в мач-реванш от 1/2-финалите на баражите за влизане в италианската Серия “А”. Така играчите от адриатическото крайбрежие се класираха за финалния мач за плейофите с общ резултат 3:1, след като спечелиха първия мач с 1:0.

Домакините решиха всичко още през първата част, когато вкараха два гола чрез Танер Тесман (4’) и Антонио Кандела (43’). През втората част съперниците от Палермо намалиха изоставането си след автогола на Михаел Свобода (86’), той дойде прекалено късно, за да настъпи какъвто и да е обрат.


Във финалния плейоф отборът на Венеция ще срещна някой измежду тимовете на Кремонезе с Валентин Антов и Катандзаро, които тепърва има да изясняват всичко помежду си след като направиха 2:2 в първия мач. Срещата е в утрешния 25-и май (събота) и започва от 21:30 българско време.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558