Намери ни
To Top

Златан към Жиру: Ти беше лидерът, който трябваше да поведе Милан

Покрай предстоящата раздяла на Оливие Жиру с Милан, от Canal публикуваха любопитен видеоклип с участието на френския нападател и бившия му съотборник при “росонерите” Златан Ибрахимович, който сега е главен съветник на собственика на клуба.

Краткият клип е откъс от документалния филм на френската телевизия за Жиру, който ще бъде излъчен на 26 май. Във видеото 37-годишният играч и Ибра си припомнят за своите реакции от пристигането на френския национал на “Джузепе Меаца”. Той прекара три години в миланския гранд, а през лятото ще премине във ФК Лос Анджелис като свободен агент.


Ето го разговорът между двамата:

Жиру: Помниш ли това, което ми каза в първия път, в който пристигнах? Ти каза: “Има само един крал в Милано и това съм аз” (двамата избухват в смях – б.р.). Това ми хареса, защото ти си такъв. Дори и да не си бях говорил с теб преди това, помислих си: “Да, това е той, какво приятно посрещане”.

Златан: Когато ти се появи, аз бях доста щастлив, защото знаех за твоя опит. Ти беше спечелил големи трофеи, а ние се нуждаехме от някой опитен лидер, който да ни поведе по пътя. Точно това и ти казах: “Просто бъди себе си и отборът ще те последва. Където и да си бил, ти си печелил. Няма значение как, важното е, че си печелил”. Помислих си: “Той има нужния манталитет”.

Жиру: Това е, което харесах най-много. Едно нещо е това, което правиш на терена, а това, което носиш в съблекалнята, е друго нещо. Не са много хората, които ги е грижа за останалите.

Златан: Определено, приятелю, определено, благодаря ти.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558