Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot497299.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Босът на Макларън „няма да се изненада“, ако Хамилтън стигне до титла №8 през 2024 – Sportove
Намери ни
To Top

Босът на Макларън „няма да се изненада“, ако Хамилтън стигне до титла №8 през 2024

Главният изпълнителен директор на Макларън Зак Браун заяви, че няма да бъде изненадан, ако Люис Хамилтън стигне до заветната осма титла във Формула 1 в хода на сезон 2024.

Британецът беше много близо до рекордната осма корона в края на 2021 година, но тогава тя му се изплъзна и отиде при Макс Верстапен. В последните две години нидерландецът добави още две титли към своята сметка, докато Хамилтън не успя да запише нито една победа в този период.

Според Браун обаче това може да се промени в хода на предстоящия сезон, но всичко ще зависи от развитието на Мерцедес и Ред Бул. Американецът също така говори за прогреса на своя тим и каза, че в Уокинг са доволни от числата, които виждата във въздушния тунел и на компютърните симулации.

„Това, което виждаме във въздушния тунел и на компютърните симулации ни харесва, така че мислим, че правим стъпка напред. Колко голяма ли? Голяма мистерия с Ред Бул е кога те спряха развитието си през 2023 и се насочиха към 2024. Смятам, че това се случи доста рано, така че ще трябва да изчакаме, за да видим каква магия ще сътвори Ейдриън Нюи този път.

„В същото време не трябва да подценяваме Мерцедес и Ферари, тези отбори разполагат с нужното и са страхотни отбори. Няма да се изненадам изведнъж Мерцедес да се върнат в челото и Люис да спечели осмата си титла. Сега конкуренцията е много голяма. Не мисля, че можем да отписваме никого“, заяви Браун в интервю пред Speedcafe.

Последвайте канала ни в

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558