Намери ни
To Top

Наоми Осака: Научавам много уроци чрез майчинството и се надявам да ги приложа на корта

Наоми Осака ще се вдъхновява от дъщеря си на Откритото първенство на Франция, докато продължава да прави малки стъпки при завръщането си на клей кортовете.

Бившата водачка в световната ранглиста при жените ще бъде заедно с дъщеричката си Шай на „Ролан Гарос“ и разкри, че 11-месечното й дете е проходило за първи път в петък.

„Бях много щастлива от това. Ще тренираме още малко, когато се върна.


Наистина е страхотно да е тук дори и само, за да видя колко много е пораснала и колко много неща прави по различен начин. Това е някак сюрреалистично. Научавам много уроци чрез майчинството и се надявам да не забравя да ги приложа на тенис корта“, коментира Осака, цитирана от агенция „Ройтерс“.

Четирикратната победителка от турнирите от Големия шлем, която се завърна към състезанията през януари, никога не е преминавала третия кръг в Париж. Но 26-годишната Наоми Осака, която ще се изправи срещу италианката Лучия Бронзети в първия кръг в неделя, успя да вземе три победи на клей в Рим по-рано този месец.

„На този етап се чувствам доста комфортно на клей до такава степен, че не знам дали ще бъда малко объркана в първия си ден отново на твърди кортове. Забавно е“, обясни Осака.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558