Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot483217.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Проблеми с психичното здраве вадят от терена футболист на Бърнли – Sportove
Намери ни
To Top

Проблеми с психичното здраве вадят от терена футболист на Бърнли

Нападателят на Бърнли Лайл Фостър ще отсъства от състава за неопределено време поради рецидив на проблемите му с психичното здраве, съобщиха от клуба от Висшата лига.

23-годишният южноафриканец вкара три гола за Бърнли този сезон в осем двубоя.

„Наскоро Лайл ни уведоми, че продължава да изпитва проблеми с психичното здраве и се е обърнал за помощ“, написаха от клуба в социалните мрежи.

„В момента той е под грижите на специалисти, които му дават подкрепата, от които се нуждае.


Те ще му помогнат да се върне към нормалното си здраве“, допълниха от английския тим.

Фостър има 10 мача и за националния отбор на Южна Африка.

„Молим за вашето разбиране и уважаваме личното пространство на Лайл. Затова по този въпрос няма да правим повече коментари до следващо нареждане“, добавиха от Бърнли.

Клубът е предпоследно място във Висшата лига с четири точки след 11 мача. На тима му предстои гостуване на Арсенал в събота.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558