Намери ни
To Top

ЦСКА – Левски и Люлин – Славия са полуфиналите за момчета до 18 години

ЦСКА – Левски и Люлин – Славия са полуфиналните сблъсъци от държавното първенство по волейбол за момчета до 18 години. Финалният турнир се провежда в столичната зала „Васил Симов“.

Това стана ясно след изиграване на срещите от груповата фаза. Четирите тима си бяха осигурили предварително участие във финалната четворка, като вчера се изиграха директните мачове за крайната подредба.


В Група А домакините от ЦСКА не дадоха шансове на Славия, като спечелиха битката за върха с 3:0 в първия мач. Така „червените“ завършиха на първо място, „белите“ са втори. В другия мач съставът на Пирин (Разлог) победи Виктория Волей (Пловдив) с 3:0. С това разложани са трети в таблицата с един успех и 3 точки и ще играят за 5-о място в крайното класиране. Виктория остана на четвърта позиция без успех. Пловдичани ще спорят за седмото място в крайното класиране.

В Група Б се разигра истинска драма в спора за върха. Волейболистите на Люлин надиграха Левски София след петгеймова битка с 3:2. Така играчите на Люлин повалиха шампионите в груповата фаза и спечелиха първото място с три победи и 7 точки. Левски завършва на втора позиция с две победи, една загуба и същия актив от 7 точки. В другия мач волейболистите на Софийски университет се наложиха над Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма. Така СУ завърши на трето място с една победа, две загуби и 4 точки. Те ще спорят с Пирин за петата позиция в крайното класиране. Добруджа е на четвърто място без успех и спечелена точка. Те ще играят с Виктория Волей за седмото място в крайната подредба.

Програма за днес (25 май):

11,00 часа: Мач за 7-о място Виктория Волей – Добруджа 07

13,00 часа: Мач за 5-о място Пирин – СУ

15,00 часа: Полуфинал 1 ЦСКА – Левски

17,00 часа: Полуфинал 2 Люлин – Славия

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558