Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot427957.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Съдът реши в полза на Айнтрахт, но в Неапол намериха как да спрат феновете от Франкфурт – Sportove
Намери ни
To Top

Съдът реши в полза на Айнтрахт, но в Неапол намериха как да спрат феновете от Франкфурт

Продължава драмата около присъствието на феновете на Айнтрахт (Франкфурт) за гостуването на тима срещу Наполи в 1/8-финалите на Шампионската лига в сряда.

Както е известно, в началото на седмицата градските власти в Неапол издадоха забрана привърженици на Айнтрахт да присъстват на “Диего Армандо Марадона” за реванша между двата отбора. Причината за това решение са сблъсъците между феновете на двата тима около първия двубой във Франкфурт, завършил с победа с 2:0 за “партенопеите”. От немския клуб обаче подадоха жалба до Регионалния административен съд в Неапол, който вчера позволи да има гостуващи запалянковци на стадиона.


Днес обаче ситуацията претърпя нов обрат, като областният префект Клаудио Паломба е издал нова заповед, с която се забранява на хора, които са граждани на Франкфурт, да присъстват на двубоя. Това отново блокира продажбата на 2700 билети, предвидени за феновете на “орлите”.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558