Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot402091.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Греъм Потър: Равенството е справедлив резултат – Sportove
Намери ни
To Top

Греъм Потър: Равенството е справедлив резултат

Мениджърът на Челси Греъм Потър смята, че равенството срещу Брентфорд (0:0) е справедлив резултат с оглед показаното от двата отбора на терена. Срещата бе оспорвана, като и двата тима имаха своите шансове в мача, но не успяха да ги оползотворят.

„Винаги сме разочаровани, когато не побеждаваме, но с оглед развитието на мача равенството е справедлив резултат. Те имаха своите шансове, ние пък натиснахме в края.


Това бе труден мач срещу отбор, който знае как да ти създаде проблеми. Дадохме всичко от себе си, но не е лесно в тази сгъстена програма. Вложихме всички усилия и съм доволен от отбора. Това бе трудно извоювана точка. Нямаме време за почивка и трябва да гледаме напред Имахме две гостувания с Астън Вила и Брентфорд и взехме 4 точки, което не е зле, но по-хубаво щеше да е да победим“, смята Потър.

„Брентфорд направи това, което умее най-добре. Уважения за тях. Хубавото е, че записахме „чиста“ мрежа и взехме точка. Четири точки от две гостувания е позитивен резултат, така че е време да гледаме напред“, смята специалистът.

Той коментира и контузията на Конър Галахър, който трябваше да напусне терена още в 13-тата минута: „Не съм говорил с докторите, но той се почувства зле, каза, че му се повдига и затова го замених. Надявам се да е нещо, което ще отшуми за 24 часа“.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558