Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/06/screenshot380412.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ювентус се насочва към Илкай Гюндоган – Sportove
Намери ни
To Top

Ювентус се насочва към Илкай Гюндоган

Ювентус обмисля възможността да отправи оферта за халфа на Манчестър Сити Илкай Гюндоган, твърди „Билд“. Договорът на 31-годишния футболист изтича след година и на „Етихад“ са склонни да изслушат предложенияти за него, макар в момента от клуба да опитват да убедят футболиста да преподпише.

Гюндоган изигра 43 мача през миналия сезон, отбеляза 10 гола и направи 6 асистенции. Въпреки това той не е много щастлив от ситуацията си в клуба, тъй като често бе оставян на резервната скамейка.


Германецът сериозно се замисля за напускане, за да отиде в отбор, където ще играе редовно преди Световното първенство в Катар.

Ювентус следи отблизо ситуацията с Гюндоган и е готов да отправи официална оферта. Торинци търсят играч с качествата на германеца и са убедени, че той би паснал чудесно в схемата на игра на Масимилиано Алегри.

Самият Гюндоган обаче повече клони към преминаване в Барселона. Той от малък е фен на каталунците и това би било сбъдната мечта за него. От „Камп Ноу“ имат интерес и нищо чудно да се стигне именно до такъв трансфер на германеца.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558