Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot368449.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Донарума изпитвал носталгия по Италия – Sportove
Намери ни
To Top

Донарума изпитвал носталгия по Италия

Вратарят на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума страда във Франция и изпитва носталгия по Италия, пише “Гадзета дело спорт”.

Италианският национал прави труден дебютен сезон на “Парк де Пренс”. Той не е твърд титуляр за парижани и постоянно се редува с Кейлор Навас за мястото на вратата. Освен това негова грешка срещу Реал Мадрид беше ключова за отпадането на ПСЖ от Шампионската лига.


Също така в мачовете на “Скуадра адзура” срещу Северна Македония и Турция Донарума допусна лековати голове, показвайки, че не е в най-добрата си форма.

23-годишният страж може и да има желание да се завърне в Серия „А“, но има само един топ отбор, който проявява интерес към него – Ювентус, пише изданието. В “Старата госпожа” обаче едва ли ще го привлекат през това лято заради нетната заплатата на играча, която е 7 млн. евро, а с бонусите достига 10 млн. Тъй като Донарума напусна Италия само преди година, той няма да може да се възползва от 50-процентовото данъчно облекчение в Калчото за футболисти, пристигащи от чужбина. Затова негов трансфер при ”бианконерите” изглежда възможен най-рано през лятото на 2023-а, когато ще отговаря на изискванията за тази отстъпка.

Завръщане на вратаря в Милан е изключено заради начина, по който той напусна отбора като свободен агент, докато Интер никога не е бил свързван с него, а и вече си намери бъдещ вратар в лицето на Андре Онана от Аякс.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558