Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/10/херо.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Херо бесен! Всички левскари трябва да чуят тези думи! – Sportove
Намери ни
To Top

Херо бесен! Всички левскари трябва да чуят тези думи!

Димитър Димитров – Херо е бесен. Уважаваният специалист изрече думи, които трябва да стигнат до всички левскари. Димитров в момент на откровение не издържа и с пламенен изказ върна страстта на Герена.

„Писна ми всеки ден да пишат пълни глупости за мен в спортните вестници.


Информациите, че ще имам среща с Батков за бъдещето ми в клуба са пълни глупости. Всичко е ясно. Не ме интересуват Азербайджан, Украйна или каквито и да било други варианти освен Левски. От Нова година аз ще съм треньор на Левски, нека всички да знаят това. В момента мисля за отбора и как да е по-силен, но спекулациите на вестниците вече стават прекалени. От 2015 аз ще съм наставникът на сините. Точка! Каза Димитър Димитров пред Topsport.bg.

Синя България може да е спокойна, обичаният от левскарите специалист е верен на тима и държи на думата си. Медиите вече вбесиха Херо, а той е готов да се бори докрай в името на голямата цел – да върне Левски на върха в България.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558