Намери ни
To Top

Скоулс срина ван Гаал със земята: Отиваш във Волфсбург и виждаш колко много…

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс за пореден път изригна по адрес на мениджъра на тима Луис Ван Гаал. Повод за нападките от страна на халфа по адрес на холандеца стана снощното отпадане на тима от Шампионска лига. „Дяволите“ загубиха с 2:3 визитата си на Волфсбург и ще играят в Лига Европа след Нова година.

В студиото на BT Sport, където Скоулс е коментатор, бившият английски национал изрази дълбоко си разочарование от липсата на хъс в играчите, резултат от влиянието на холандския мениджър.


„Отиваш във Волфсбург и виждаш колко много възможности за гол създава този отбор. Юнайтед изглеждаше като посредствен отбор в сравнение с тях. Не можеш да очакваш други резултати с такъв отбор. Не може да разчиташ на едно 20-годишно момче в такъв мач, просто не е правилно. В състава трябва да има доказани нападатели, а както виждаме от началото на сезона, тези голмайстори напуснаха клуба. Точно в това се състои провалът на Юнайтед – няма го инстинктът за победа“.

„Убеден съм, че Марсиал ще бъде брилянтен играч някой ден, но това, което го спира в момента е липсата на точно този инстинкт. Сигурен съм, че това ще се промени с годините, но Юнайтед не може и не бива да разчита на 20-годишен футболист, не и когато си похарчил 250 млн. паунда през трансферния прозорец“, категоричен бе Скоулс.

Ощр от категория Футбол