Намери ни
To Top

Кейн: Има детайли, които трябва да коригираме

Голямата звезда на Байерн (Мюнхен) – Хари Кейн, коментира равенството 2:2 в първия мач от полуфиналите на Шампионската лига срещу тима на Реал Мадрид. Британецът се разписа през второто полувреме и даде аванс на отбора си, но той не бе достатъчен, защото малко преди края на редовното време Винисиус Жуниор реализира дузпа, с която донесе равенството на испанския гранд.

“Всичко, за което се борим, е Шампионската лига. Гостуването следващата седмица ще бъде трудно, но трябва да се стремим към победа.


Можем да вземем много добри неща от днес. Има някои дребни детайли, които трябва да вземем под внимание и коригираме, защото съперникът може да ни накаже за това. Трябва да сме готови за следващата седмица”, каза Кейн

Реваншът е на “Сантиаго Бернабеу” следващата седмица на 8-и май (сряда), като Sportal.bg отново ще ви предложи да проследите развитието на срещата в реално време.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558