Намери ни
To Top

Арсенал продава Жезус, за да привлече някой от четирима нападатели, които е избрал Артета

Арсенал е готов да продаде Габриел Жезус след края на сезона и да замени бразилеца с нов нападател, какъвто иска Микел Артета. 27-годишният бивш играч на Манчестър Сити разочарова през втория си сезон на „Емиратс“. До момента той пропусна цели 16 мача, а в 33-те срещи във всички турнири, в които записа минути, отбеляза едва осем гола. Микел Артета започна много по-често да разчита на Кай Хавертц в ролята на централен нападател.


Арсенал ще използва парите от евентуална продажба на Жезус, за да финансира трансфера на нов централен нападател. Според „Ди Атлетик“ Артета има списък с четирима играчи за тази зона. Това са Александър Исак (Нюкасъл), Айвън Тони (Брентфорд), Бенямин Шешко (РБ Лайпциг) и Виктор Гьокереш (Спортинг Лисабон). Със сигурност нито един от тях няма да излезе евтино, но според изданието ръководството на Арсенал отново ще подкрепи Артета на трансферния пазар.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558