Намери ни
To Top

Гасперини: Лига Европа ни е приоритет

Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини предупреди, че отборът му, който все още се бори на три фронта, мисли само за Лига Европа преди първия мач с Олимпик Марсилия в четвъртък.

„Това е много важна и престижна цел за двата отбора, които заслужиха да играят този полуфинал. Вярно е, че играем във всички турнири, но сего мислим само за Лига Европа, това е нашият приоритет“, каза италианският специалист на пресконференцията си.

Аталанта се класира за финала за Купата на Италия, а в първенството е на шесто място, но ще се бори до последно за петата позиция, която осигурява право на участие в групите на Шампионската лига.


„Този сезон е изключителен. Шампионатът е много изравнен, много труден. Играхме решителни мачове за Купата и в Лига Европа. Толкова срещи са които ни дадоха вяра да играем с увереност в мачовете“, каза още Гасперини.

„Дали сме фаворити, или не, не е толкова важно. Това, което има значение, е как играеш. Утре ще бъдем по-уверени, защото елиминирахме Ливърпул. Но сега започваме от нулата“, предупреди треньорът на Аталанта.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558