Намери ни
To Top

Президентът на Байерн: Водим разговори с Рангник

Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер призна, че клубът води преговори с Ралф Рангник да стане новия треньор на баварците. Очаква се той да замени Томас Тухел, който си тръгва в края на сезона. В момента Рангник е селекционер на Австрия и ще води отбора на предстоящото Европейско първенство.

“Водим отлични разговори с Ралф, но трябва да почакаме още няколко дни.


Той е отличен специалист на футболната сцена. Има големи качества в развитието на играчи и отбори. Всичко, което чух около националния отбор на Австрия, е много, много позитивно. Освен това имаме играчи, които са работили под негово ръководство”, заяви Хайнер.

“Ако дойде, той ще бъде много добър избор за нас. Да се надяваме, че няма да отнеме прекалено дълго. Трябва да изчакаме и да видим, когато ще получим последното решение. Няма да е дълго преди да знаем в каква посока вървим”, допълни той.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558