Намери ни
To Top

Астън Вила разпитва за Дибала

Астън Вила е започнал първоначални проучвания за възможността да привлече в състава си нападателя на Рома Пауло Дибала. Английският клуб има сериозен интерес към аржентинеца и вече се е свързал с агента му, за да направи първи стъпки за евентуален негов трансфер през лятото, твърди „Кориере дела Сера“.

Дибала прави доста силен сезон в Рома и е важен играч за тима. Той има 14 гола и 7 асистенции в 28 мача през кампанията.


Договорът му обаче е само до 2025 година, а освен това в него има доста скромна клауза за отупуване на стойност 13 милиона евро, която лесно може да бъде платена от Астън Вила.

Всъщност бирмингамци не са единственият клуб, който се интересува от аржентинския национал. Той е следен отблизо и от Нюкасъл и Челси.

Макар да се чувства добре в Рома, самият Дибала също може да е изкушен да опита ново предизвикателство в края на кариерата си. Той вече е на 30 години и това може да е последен шанс да пробва късмета си в Премиър лийг. Макар цената му да не е особено висока, клубът, който иска да го привлече обаче трябва да приготви доста сериозна заплата за аржентинеца, от порядъка на 7-8 млн. евро на сезон.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол