Намери ни
To Top

Челси по петите на Джаръд Боуен

Челси се интересува от възможността да привлече в състава си крилото на Уест Хам Джаръд Боуен. На „Стамфорд Бридж“ искат да подсилят атаката си с английския национал, твърди журналистът Саймън Филипс.

27-годишният футболист прави поредния си силен сезон за „чуковете“. Той има на сметката си 15 гола в 31 мача в Премиър лийг.


Проблемът пред евентуален трансфер обаче може да бъде фактът, че играчът наскоро подписа нов договор до 2030 година и от Уест Хам не са притиснати по никакъв начин да го продават. Единствено някаква бомбастична оферта може да промени мнението им.

В Челси обаче вече показаха в последните няколко трансферни прозореца, че не се притесняват да плащат огромни суми за нови футболисти, така че няма да е изненада, ако развържат кесията и за Боуен през лятото.

Самият футболист пък може да вдигне още цената си, ако се представи на ниво с националния отбор на Англия на предстоящото европейско първенство през лятото. Той е важна част от плановете на Гарет Саутгейт и със сигурност ще бъде в групата от футболисти, които ще пътуват за Германия.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол