Намери ни
To Top

Фиорентина посяга към Дзаниоло

Фиорентина иска да привлече крилото на Галатасарай Николо Дзаниоло през лятото, разкрива „Тутомеркато“. 24-годишният италиански национал в момента е под наем в Астън Вила, но не успя да впечатли с изявите си и бирмингамци нямат намерение да откупят правата му. Самият играч също не е щастлив в клуба и вече загатна, че желанието му е да се завърне в родината си.

От Фиорентина дори вече са направили първата крачка към привличането на Дзаниоло.


Починалият наскоро изпълнителен директор Джо Бароне е имал разговори с агента на играча за евентуален трансфер. Въпреки трагичната кончина на боса, на „Артемио Франки“ не са променили намеренията си и се очаква да продължат разговорите за осъществяването на този трансфер през лятото.

Интерес към Дзаниоло имаше и от страна на Лацио, но той категорично даде да се разбере, че няма да облече екипа на „орлите“. Няма голяма вероятност той да се завърне и в бившия си клуб Рома. Така че опцията да отиде във Фиорентина изглежда все по-вероятна. Остава единствено „виолетовите“ да се разберат с Галатасарай относно параметрите на евентуалната сделка.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол