Намери ни
To Top

ПСЖ, Ман Юнайтед и Байерн се навъртат около Лунин

Вратарят на Реал Мадрид Андрий Лунин предизвиква все по-сериозен интерес към себе си и то от някои от най-големите европейски клубове. Силните изяви на украинеца в отсъствието на Тибо Куртоа са привлекли вниманието на Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и Байерн (Мюнхен). 25-годишният играч има договор до 2025 година, което го прави още по-апетитна хапка на пазара.

„В Реал има един играч, чийто договор изтича следващата година и клубът иска да го задържи.


Той обаче по-скоро мисли за напускане през лятото или догодина като свободен агент, ако няма да е титуляр на „Бернабеу“. Към него има три предложения, първото е от ПСЖ, но там имат Донарума, второто е от Манчестър Юнайтед, а третото е от Байерн. Той е добър вратар и вече показа това“, сподели журналистът Едуардо Инда.

Лунин иска да играе редовно, така че едва ли би приел офертата на ПСЖ, а до голяма степен това важи и за Манчестър Юнайтед, където ще има доста сериозна конкуренция в лицето на Андре Онана. Така най-вероятната дестинация е Байерн (Мюнхен), където бъдещето на 38-годишния Мануел Нойер е доста неясно, а неговите резерви Даниел Перетц и Свен Улрайх не са считани за подходящи за негови наследници. Така че именно Лунин може да влезе в тази роля.

През този сезон украинецът има 28 мача във всички турнири, в които е допуснал 25 гола, а в 12 мача е записал „суха“ мрежа.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол