Намери ни
To Top

Потър поднови преговорите с Аякс, Тен Хаг също е вариант

Бившият мениджър на Челси Греъм Потър е подновил преговорите с Аякс. В последните дни излязоха информации, че англичанинът е отказал офертата на нидерландския гранд, защото не е доволен от предложените му условия, но изглежда амстердамци не са се отказали от идеята да го привлекат в редиците си и са готови да повишат предложението си, пише „Де Телеграф“.

На този етап не е ясно дали двете страни ще стигнат до споразумение, но със сигурност шанс за това все още съществува. Очаква се да има повече яснота по въпроса в следващите дни.


Междувременно обаче в Аякс обмислят и други варианти за нов наставник. Друг набелязан специалист е Франческо Фариоли, който в момента е начело на Ница. В клуба дори следят ситуацията с бившия си треньор Ерик тен Хаг, чието бъдеще в Манчестър Юнайтед е доста несигурно. Ако той бъде уволнен, амстердамци са склонни да опитат да го върнат в редиците си.

В момента начело на Аякс е Джон ван’т Шип. Той обаче изпълнява ролята на временен треньор и ще се оттегли през лятото.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол