Намери ни
To Top

Ню Йорк Рейнджърс се класира за плейофите в НХЛ

Адам Фокс вкара 36 секунди след началото на допълнителното време и осигури успеха на Ню Йорк Рейнджърс с 6:5 над Филаделфия и помогна на тима си да се класира за плейофите в Националната хокейна лига.

Това е осми успех в последните 10 мача за Рейнджърс, които вече имат 100 точки, първите достигнали тази граница през сезона.

Фокс получи шайбата в средната зона от Винсънт Трочек, напредна малко и я изпрати над дясното рамо на вратаря Самуел Ершон, за да запише 15-о попадение за сезона.

Благодарение на този успех тимът дръпна с три точки пред Каролина на върха в Столичната дивизия и донесе победа номер 800 в кариерата на треньора Питър Лавиолет.


Мика Зибанеджад и Джони Бродзински вкараха първите си голове за Рейнджърс, Алекс Лафрение добави две попадения, както и Трочек едно. Артьоми Панарин пък с трите си асистенции в мача стана първият състезател на тима от 2005/06 насам със 100 точки, повтаряйки постижение на Яромир Ягър.

Скот Лоутън и Райън Фьолинг вкараха за Филаделфия през втората част, Травис Конечни, Оуен Типет и Тайсън Фьорстър се разписаха в третата, а тимът им е на 3-го място в същата дивизия с 82 точки.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Спорт