Намери ни
To Top

Съставите на Лече и Ювентус

Тази вечер Ювентус гостува на Лече в среща от 21-вия кръг на Серия „А“. Мачът крие доста голяма интрига, тъй като с победа днес „бианконерите“ ще могат поне временно да оглавят класирането и да поставят под напрежение Интер, който дълго време вече стои необезпокояван на върха. „Нерадзурите“ обаче в момента са в Саудитска Арабия заради турнира за Суперкупата на Италия и мачът им от този кръг е отложен. Също така торинци могат да запишат 7-и пореден успех, с който да усложнят още ситуацията при съперника си, който пък е без победа в последните 4 мача.


Роберто Д’Аверса е избрал да започне мача с Понтус Алмквист, Реми Удин и Никола Кръстович в предни позиции, а в средата на терена ще действат Мохамед Каба, Илбер Рамадани и Жоан Гонсалес.

Масимилиано Алегри пък залага на Душан Влахович и Кенан Йълдъз като двойка нападатели в предни позиции. Филип Костич и Андреа Камбиазо са двамата халф-бекове, а в средата на терена започват Фабио Мирети, Мануел Локатели и Уестън Маккени.

ЛЕЧЕ: Фалконе, Гендрей, Понграчич, Басчирото, Гало, Гонсалес, Рамадани, Каба, Алмквист, Удин, Кръстович

ЮВЕНТУС: Шчесни, Гати, Бремер, Данило, Камбиазо, Костич, Маккени, Локатели, Мирети, Влахович, Йълдъз

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол