Намери ни
To Top

Хари Кейн с постижение за историята

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Хари Кейн записа постижение за историята в мача с Реал (Мадрид) (2:2) от 1/2-финалите в Шампионската лига. Той отбеляза втория гол за своя тим, разписвайки се от дузпа в 57-ата минута. Така таранът вече има 8 гола и 3 асистенции в този турнир през настоящия сезон, с което стана англичанинът с най-много участия в голове на своя отбор в един сезон в Шампионската лига – 11.

Двубоят бе паметен и за неговия съотборник Томас Мюлер. За него пък това бе мач номер 150 с екипа на Байерн в Шампионската лига. Така той изравни постижението на Икер Касийяс, който също има 150 мача за един клуб в турнира – за Реал Мадрид, а единствен пред него в тази своеобразна класация остава Чави Ернандес със 151 мача за Барселона.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558