Намери ни
To Top

Три отбора ще изпълнят мечтата си за влизане в групите на ШЛ

Тази вечер са първите три мача-реванши от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Три отбора ще изпълнят мечтата си да станат част от същинската фаза на най-силния клубен турнир, а други три ще останат разочаровани и ще трябва да се задоволят с място в групите на Лига Европа.

Всяка от трите срещи е достатъчно интригуваща, тъй като в първите двубои се получиха такива резултати, които не дават огромно предимство на някой от съперниците.

Най-неясно е какво ще се случи в срещата между Йънг Бойс и Макаби (Хайфа).


В първия мач в Израел нямаше голове и не бе излъчен победител. Така че всичко ще се реши днес.

Сериозна е интригата и в сблъсъка между Панатинайкос и Брага. Португалците спечелиха с 2:1 на свой терен, но истината е, че „детелините“ се представиха доста силно и могат да съжаляват, че не взеха по-добър резултат от това гостуване. Все пак те отбелязаха изключително ценен гол в края, който запази шансовете им да търсят обрат у дома.

В последния сблъсък между Галатасарай и Молде има по-изявен фаворит в лицето турския гранд. Той спечели с 3:2 в гостуването си в Норвегия и може да има самочувствие преди реванша, макар че скандинавците не бива да бъдат отписвани, още повече, че след като правилото за голове на чужд терен не важи, на норвежците им трябва само един гол, за да заличат изоставането си и да си върнат надеждите за обрат.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол