Намери ни
To Top

Байерн отново поглежда към трансферния пазар в Премиър лийг

Германският гранд Байерн Мюнхен отново ще отправи поглед към Премиър лийг, като този път те ще направят опит да привлекат бранителя на Челси Трево Чалоба, съобщава трансферният експерт Фабрицио Романо. Това ще е и сделката, която ще даде възможност да бъде завършен още един трансфер – този на Бенжамен Павар в Интер, след като всичко по него е уговорено, но баварците искат първо да му привлекат заместник и едва тогава да французина да се озове официално на “Джузепе Меаца”. 

24-годишният Чалоба не е сред първите избори на Маурисио Почетино за центъра на отбраната и лондончани нямат нищо против да се разделят с него при подходяща оферта. Томас Тухел, който сега е начело на баварците, пък е голям фен на играча и именно той го наложи при престоя си на “Стамфорд Бридж”. Желанието на защитника също е сделката да бъде осъществена, за да може той да играе редовно през кампанията. Защитникът продължава да има надежди, че при силно представяне през сезона е възможно да попадне сред избраниците на на Гарет Саутгейт за Европейското първенство догодина в Германия. 

От страна на Байерн това би бил втори трансферен удар от Премиър лийг, след като те броиха около 100 милиона евро на Тотнъм за Хари Кейн.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол