Намери ни
To Top

В Саудитска Арабия ухажват Манчини

От футболната федерация на Саудитска Арабия са се свързали с досегашния селекционер на Италия Роберто Манчини с намерението да го назначат на същия пост на саудитския националния отбор, твърдят медиите в двете страни.

Както е известно, по-рано днес беше официално обявена раздялата между “Скуадра адзура” и наставника, който сам си е подал оставката. Все още обаче не е ясно дали арабското предложение има нещо общо с шокиращото решение на Манчини да си тръгне. От друга страна, саудитците си търсят нов селекционер, след като постът беше овакантен от Ерве Ренар, който пое дамския национален отбор на Франция.


Първо оттам са се свързали с треньора на Рома Жозе Моуриньо, който ги изслушал от любезност, но категорично отказал тяхната оферта. Затова сега арабите са се ориентирали към Манчини, на когото са предложили договор за три години с надеждите той да бъде подписан в следващите една-две седмици.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол